Lodewijk Van Keymolen & Ferdinand Dees

een bouwheer met kennis van de regio

Jokkebrok bv is een jonge speler in de markt van project development. De oprichters hebben echter een lange staat van dienst. Lodewijk van Keymolen brengt als verkoper en verhuurder van gerenommeerde vastgoed projecten aan de Belgische kust meer dan 20 jaar ervaring mee. Ferdinand Dees is sinds 2000 succesvol actief als investeerder in de sector en in deze regio. Zij hebben hun krachten gebundeld in Jokkebrok bv.

een mooi parcours!

onze cijfers

0 +
Opgeleverde projecten
0
Lopende projecten
0
Locaties
0
Jaren ervaring

uitstekende ligging

De locatie van elk Jokkebrok project wordt zorgvuldig gekozen. Centraal gelegen, goed bereikbaar, vrij zicht en dicht bij het strand of bruisende stadscentrum. De bouwheer ziet een mooie toekomst voor de oostkust. De familiale sfeer, prachtige duinen, het strand en de zee, gezellige winkelstraten, al deze elementen maken van de kuststreek een prettige woonomgeving.

Hoogstaande afwerking

Jokkebrok streeft naar een mooi afgewerkt resultaat. Duurzame materialen, hoogstaande kwaliteit!

persoonlijke begeleiding

Inspiratie voor de indeling van uw nieuwe woning of wenst u een structurele aanpassing? Zolang de constructie niet is gestart, kunnen veranderingen aan de indeling van het privatief doorgevoerd worden. Dit natuurlijk altijd met oog voor de integriteit van het gebouw en de technieken. Zo zijn wij voor u het aanspreekpunt van A tot Z tijdens het gehele bouwproces en maken wij samen uw droom aan zee waar. Communicatie met onze klanten en opvolging zijn prioritair binnen ons concept.

ontwerp uw eigen warme thuis

Is de structuur er eenmaal, dan staat u een interieurdesigner ter beschikking. Deze professional op het gebied van de huidige design- en kleurtrends, helpt u met het inpassen van uw eigen ideeën en zorgt er voor dat uw wensen gerealiseerd worden.