Notre Dame

Nog 1 appartement beschikbaar
Notredame

Residentie notredame


Residentie Notredame Wenduine
Residentie Notredame Wenduine
Residentie Notredame Wenduine
Residentie Notredame Wenduine
Residentie Notredame Wenduine
Residentie Notredame Wenduine
verkocht
100%
  • 6 appartementen

    Ruime 1 en 2 slaapkamer appartementen!

  • 2 duplexen

    Met 3 slaapkamers

  • Garage en staanplaatsen

    1 garagebox – 3 parkeerplaatsen

Residentie in het hart van Wenduine

De verkoop van 8 moderne en ruime appartementen in de residentie “Notredame” is gestart. Deze residentie kenmerkt zich door haar luxueuze vormgeving met een modern karakter.

De afwerking is van een hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan de laatste normen met betrekking tot isolatiewaarden en energie-efficiëntie. Deze residentie heeft open uitzichten met veel zon en lichtinval.

Op de gelijkvloerse verdieping is er 1 afgesloten garagebox met inrit vanuit de Kerkstraat. Verder zijn er nog 3 ruime autostaanplaatsen, fietsstallingen en bergingen (voorzien voor elk appartement). De verdiepingen 1, 2 en 3 bestaan uit grote één- en twee-slaapkamer appartementen, terras, badkamer, één of twee toiletten en een ruime lichtrijke living met open keuken en berging.

De 4de en 5de verdieping hebben twee luxueuze grote en lichtrijke duplexen met minimaal 120m2 bewoonbare oppervlakte + terrassen (voor- en achteraan de residentie). Op de 4de verdieping heeft elke duplex een ruime living, open keuken met berging, twee terrassen en één toilet. Op de 5de verdieping zijn er 3 slaapkamers en een afzonderlijke badkamer met toilet.

Door de centrale ligging van de residentie “Notredame” bent u nabij alle uitvalswegen van Wenduine. De Kerkstraat, waar het gezellig en goed winkelen is bij de lokale handelaars, ligt aan de residentie. Het strand, binnenzwembad en de prachtige natuur met de duinen liggen op een boogscheut van de residentie. Op 20 minuten bent u met de wagen in Knokke en Brugge, in Blankenberge en De Haan op 10 minuten.wenst u meer informatie over jokkebrok of onze projecten?

Image

 

KOM LANGS
Vismijnstraat 13, Zeebrugge

BEL ONS
0475 24 59 79

E-MAIL
info@jokkebrok.eu