Nieuwbouw Wenduine
Nieuwbouw Wenduine

residentie de jokke


Nieuwbouw Wenduine
Nieuwbouw Wenduine
Nieuwbouw Wenduine
verkocht
100%

  • 8 appartementen

    Ruime 1 en 3 slaapkamer appartementen!

  • Ruime Terrassen

    Elk appartement heeft aan beide kanten terrassen

  • Garage en staanplaatsen

    Ruime garagebox en staanplaatsen te koop

Uw blik op de toekomst

De verkoop van 8 moderne en ruime appartementen in residentie “de Jokke” in Wenduine is gestart!
Residentie “de Jokke” kenmerkt zicht door haar luxueuze vormgeving en modern karakter.

De afwerking is van een hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan de laatste normen met betrekking tot isolatiewaarden en energie efficiëntie. De residentie is zuid gericht met veel zon en lichtinval.

Op het gelijkvloers bevindt zich een appartement met 1 slaapkamer en bureau ruimte. Verdieping 1, 2 en 3 bestaan uit appartementen met 3 slaapkamers, 2 badkamers, grote bergruimten en mooie ruime terrassen.

Op verdieping 4, bevindt zich het grote lichtrijke penthouse met 3 slaapkamers, 2 badkamers en terrassen. Elk appartement beschikt tevens over een eigen berging in de kelder en er is een gezamenlijke fietsenstalling naast de garagebox en staanplaatsen op het gelijkvloers.
Door de centrale ligging van residentie “de Jokke” bent u nabij alle uitvalswegen van Wenduine. De Jokstraat is een rustige straat op wandelafstand van de markt en de Kerkstraat, waar het gezellig en goed winkelen is bij de lokale handelaars. Ook het strand, binnenzwembad en de prachtige natuur met de duinen liggen op een boogscheut van de residentie. Op 20 minuten bent u met de wagen in Knokke-Heist en Brugge. Blankenberge en de Haan liggen op 10 minuten weg.

100% uitverkocht


wenst u meer informatie over jokkebrok of onze projecten?

Image

 

KOM LANGS
Vismijnstraat 13, Zeebrugge

BEL ONS
0475 24 59 79

E-MAIL
info@jokkebrok.eu